Sakskøbing
54 70 47 64

Maribo
54 78 02 12

Nakskov
54 92 17 58

Granitarbejde

Professionelt granitarbejde

Granitarbejde udføres med præcision og professionalisme af erfarne stenhuggere fra Sakskøbing Maribo Nakskov Stenhuggerier A/S. Vi har mange års brancheerfaring og udfører granitarbejde for både private og erhvervskunder. En af vores spidskompetencer er udarbejdelse af smukke, slidstærke trapper i høj kvalitet. Kontakt os for personlig rådgivning og et uforpligtende tilbud eller læs meget mere om granitarbejde her på siden. Vi glæder os til at høre fra dig og ser frem til at betjene dig.

Godt håndværk, gode priser

Høj service, kompromisløs kvalitet og godt, traditionsrigt håndværk er grundstenene, når Sakskøbing Maribo Nakskov Stenhuggerier A/S udfører granitarbejde. Vi tager altid udgangspunkt i den enkelte kunde og lægger vægt på, at alle oplever venlig og hæderlig betjening, grundig rådgivning og et sublimt produkt - alt sammen til gode, konkurrencedygtige priser. Så leder du efter en dygtig fagmand til udførelse af granitarbejde, står vi til tjeneste.

Hvad er granit?

Granit er en både smuk og robust stenart, som dannes på store dybder. Afhængigt af mængden af feldspat og kvarts, er granits hårdhed mellem 5,5 og 7, men da granit er heterogen, er hårdheden mindre relevant. Granit består af forskellige magmatiske bjergarter, der er skabt under stort tryk. Farve og hårdhed varierer, blandt andet ud fra oprindelsessted. Generelt kan man sige, at ikke to granitbrud har samme slags granit; alle har deres unikke kendetegn, og erfarne fagfolk vil ofte kunne stedfæste de forskellige granittyper. Hos Sakskøbing Maribo Nakskov Stenhuggerier A/S udfører vi som oftest granitarbejde med granit fra eksempelvis Bornholm, Sverige og Kina, men vi arbejder altid ud fra den enkelte kundes ønske og bruger gerne tid på at opstøve den helt rigtige granittype til den konkrete opgave.

Evighedsløsning

Der er mange fordele ved at vælge granitarbejde. Granit forgår aldrig, og det er således en særdeles langtidsholdbar løsning, som oven i købet kan genbruges. Slitage er ikke noget problem, da det som oftest blot giver en flottere og mere glat overflade. Således er en af de mest eksklusive typer granit de brosten, der har ligget i årevis rundt om i verden, og som har fået en smuk, glat overflade samt en unik belægning, der bringer minder om fjerne steder og fjerne tider. Hos Sakskøbing Maribo Nakskov Stenhuggerier A/S kan vi vejlede dig, så dit granitarbejde målrettes den specifikke placering og opgave. Dermed er du sikker på at få en helstøbt løsning, som du kan have glæde af i mange år fremover.

Inspiration

Er du blevet nysgerrig efter at høre mere om mulighederne med granitarbejde, er du altid meget velkommen til at kontakte Sakskøbing Maribo Nakskov Stenhuggerier A/S, så vil vores erfarne og venlige stenhuggere stå til rådighed med professionel vejledning og gode råd. Med vores mangeårige brancheerfaring kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige løsning, så du får et flot, funktionelt og slidstærkt resultat til en attraktiv pris. Sakskøbing Maribo Nakskov Stenhuggerier A/S – din genvej til professionelt granitarbejde.

Sakskøbing

Sakskøbing

Adresse: Maribovej 10

Telefon: 54 70 47 64

Kontakt os Kontakt os

{rsform 3}

Maribo

Maribo

Adresse: Vesterbrogade

Telefon: 54 78 02 12

Kontakt os Kontakt os

{rsform 4}

Nakskov

Nakskov

Adresse: Nørrevold 19

Telefon: 54 92 17 58

Kontakt os Kontakt os

{rsform 5}