Sakskøbing
54 70 47 64

Maribo
54 78 02 12

Nakskov
54 92 17 58

Gravsten

Bevar minderne

En smuk gravsten kan hjælpe med at bevare mindet om det menneske, der er gået bort. Processen med at etablere et gravsted med de helt rigtige blomster og dekorationer, samt en flot, velvalgt gravsten med den rette inskription, er hos mange en essentiel faktor i bearbejdelsen af sorgen. Hos Sakskøbing Maribo Nakskov Stenhuggerier A/S er vi bevidste om vigtigheden af vores arbejde og sætter en ære i at yde grundig og respektfuld vejledning i valg af gravsten samt, ikke mindst, et omhyggeligt udført arbejde baseret på godt håndværk og gode, kvalitetsrigtige materialer.

Gravsten til enhver smag

Sakskøbing Maribo Nakskov Stenhuggerier A/S tilbyder et stort udvalg af smukke gravsten, skabt af sten fra både Danmark og udlandet. Vi har gravsten i mange forskellige størrelser, udformninger, farvenuancer, strukturer og granitter. Her på hjemmesiden kan du se eksempler på forskellige gravsten og forarbejdninger. Du er også meget velkommen til at kontakte os for personlig rådgivning. Vores sortiment er stort, og med vores håndværksmæssige baggrund kan vi rådgive med hensyn til udformning og forarbejdning, så du får den helt rigtige gravsten i henhold til din smag.

Regler for gravsted

Valg af gravsten kræver kompetent og professionel rådgivning. Der er mange og komplicerede regler for, hvordan en gravsten må se ud, afhængigt af den enkelte kirkegård og afdeling. Som lægmand kan det være svært at gennemskue, og man risikerer fejlkøb og skuffelser, som forværrer en i forvejen svær tid. Spar dig selv for unødige spekulationer og lad Sakskøbing Maribo Nakskov Stenhuggerier A/S hjælpe dig med at finde den helt rigtige gravsten, som lever op til gældende lovgivning, og som sikrer dig et smukt og æstetisk resultat.

Hvilken gravsten?

Enhver gravsten er unik. Sten er et naturligt materiale, der er formet og farvet af tidens gang og har fået sit helt eget udtryk. At vælge den helt rigtige gravsten er derfor i høj grad et spørgsmål om at bruge sin mavefornemmelse og i ro og mag finde netop den sten, som matcher såvel familiens smag og præferencer som afdødes personlighed. Hos Sakskøbing Maribo Nakskov Stenhuggerier A/S kan du vælge alt fra rå natursten til fuldpolerede gravsten udhugget i smukke former såsom et hjerte eller en opslået bog. Du kan også vælge at dekorere din gravsten med forskellige udhugninger eller påsatte figurer såsom en fugl, engel eller sommerfugl.

Inspiration

Også inskriptionen er en vigtig faktor, når du skal vælge gravsten. Vi har flere flotte løsninger såsom indhuggede og sandblæste bogstaver med ilagt farve eller elegante påsatte inskriptioner udført i bronze. Er du i tvivl om, hvilken gravsten og inskription du skal vælge, står vi gerne til rådighed med inspiration og vejledning. Vores mangeårige erfaring har givet os et godt blik for, hvilken type gravsten der tager sig bedst ud på forskellige gravsteder, alt efter om det er et lille urnegravsted, et stort familiegravsted eller en placering på en fællesplæne. Ring til os for en behagelig og uddybende samtale og lad os hjælpe dig med at bevare de gode minder på bedst mulig vis med en smuk og professionelt udført gravsten.  

Sakskøbing

Sakskøbing

Adresse: Maribovej 10

Telefon: 54 70 47 64

Kontakt os Kontakt os

{rsform 3}

Maribo

Maribo

Adresse: Vesterbrogade

Telefon: 54 78 02 12

Kontakt os Kontakt os

{rsform 4}

Nakskov

Nakskov

Adresse: Nørrevold 19

Telefon: 54 92 17 58

Kontakt os Kontakt os

{rsform 5}