Sakskøbing
54 70 47 64

Maribo
54 78 02 12

Nakskov
54 92 17 58

Maribo Stenhuggeri

Åbningstider:
Mandag - Tirsdag - Torsdag - Fredag
kl. 10.00 til 15.30
Onsdag & Lørdag efter aftale.
Uden for åbningstid - ring venligst.

Maribo - Lasse

Lasse

Erfarne fagfolk

Sten er et naturmateriale, som kræver kyndig håndtering. Med den rette udhugning, foretaget af en erfaren og kompetent stenhugger, opnås til gengæld et produkt, som du kan have glæde af resten af livet. Hos Maribo Stenhuggeri udfører vi alle former for granitarbejde, udformning af gravsten, figurudhugning og renoveringer i alle afskygninger. Vi har mange års brancheerfaring og er alle faguddannede stenhuggere med stor respekt for og kærlighed til faget. Lad Maribo Stenhuggeri udføre dit sten- og granitarbejde og få et skræddersyet produkt af højeste kvalitet. Kontakt Lasse allerede i dag på 54 78 02 12.

Maribo
{rsform 4}

Figurhugning og renovering

Figurhugning og renovering Maribo er stenarbejde udført af din lokale fagmand med afsæt i gode, solide håndværkstraditioner og respektfuld omhyggelighed. Vi udfører både små og store opgaver for såvel private som erhvervskunder, og vi gør altid vores yderste for at imødekomme særlige ønsker og forespørgsler. I vores sortiment finder du stenarter i mange forskellige farvenuancer, størrelser og kvaliteter, så du kan sætte dit personlige præg på resultatet fra allerførste fase i arbejdet. Figurhugning og renovering Maribo – kvalitetsarbejde fra din lokale fagmand.

Gravsten

Lad Stenhugger Maribo stå for udførelsen af din gravsten og få et smukt og personligt tilpasset resultat. Vi har et stort sortiment af stensorter fra såvel Danmark som udlandet, så her er noget for enhver smag, hvad enten du er til umiddelbare og rå natursten, fuldpolerede sten eller gravsten i særlige former eller med ekstravagante dekorationer. Også med hensyn til farver og størrelse er her et stort udvalg. Maribo gravsten er personlige løsninger, udarbejdet med den største grundighed og respekt. Vi hjælper dig med at bevare minderne.

Bordplader

Leder du efter en flot granitbordplade til køkkenet? Lad dig inspirere i vores online galleri her på siden eller kom forbi vores værksted for rådgivning om granit bordplader Maribo. Vi har et stort udvalg af råplader, som skæres og udformes i henhold til dine ønsker. Vælg netop den sten, som bedst matcher din stil og dit køkken, og lad os finpudse den, så den passer perfekt til rummet. Ønsker du et hul til vasken, sørger vi naturligvis også for det. Granit bordplader Maribo – stil og funktionalitet i køkkenet.

Uforpligtende tilbud

Hør meget mere om gravsten, figurhugning og granitarbejde Maribo ved at kontakte os. Ring, send en mail eller besøg vores lokalafdeling for en personlig snak og et uforpligtende tilbud på kvalitetshåndværk fra din lokale fagmand. Har du særlige forespørgsler, vil vi gøre vores yderste for at imødekomme dem. Vi forener solide håndværkstraditioner med evnen til at tænke ud af boksen. Dermed får du en løsning i henhold til tiden men med udgangspunkt i de værdier, der har gjort Stenhugger Maribo til det foretrukne valg hos en lang række tilfredse kunder. Stenhugger Maribo – godt håndværk i takt med tiden.