Sakskøbing
54 70 47 64

Maribo
54 78 02 12

Nakskov
54 92 17 58

Nakskov Stenhuggeri

Åbningstider:
Mandag, Onsdag og Fredag
kl. 10.00 til 15.30
Tirsdag & Torsdag efter aftale
Uden for åbningstid - ring venligst.

Nakskov - Tom

Tom

Vi tilbyder

Med udgangspunkt i gode materialer, stolte håndværksmæssige traditioner og respekt for kunden udføres førsteklasses løsninger hos Nakskov Stenhuggeri. Vores forretningsområder indbefatter gravsten, figurhugning samt renovering, granitarbejde, vinduesplader og bordplader samt renovering af gravsten. Hos os udføres alle opgaver med samme grundighed og professionalisme, uanset opgavens omfang. Se eksempler på vores arbejde her på hjemmesiden eller kontakt os for yderligere information om Nakskov Stenhuggeri. Ring til Tom i dag på 54 92 17 58.

Nakskov
{rsform 5}

Lokalitet og tryghed

At vælge en lokal fagmand giver nærhed, tryghed og et tættere samarbejde, hvilket øger chancen for, at du får nøjagtig det produkt, du søger. Bor du i Nakskov eller omegn, er Stenhugger Nakskov således et oplagt valg. Hvad enten du skal have udført granitarbejde, bestilt figurhugning eller købt en ny bordplade til hjemmet, tilbyder vi høj kvalitet og service fra start til slut. I vores sortiment finder du smukke gravsten Nakskov samt et væld af råplader og sten, der kan udformes efter ønske.

Renovering Nakskov

En anden vigtig grund til at vælge en lokal fagmand er muligheden for at få løbende renovering efter behov. Ved at vælge den samme stenhugger til både udførelse og renovering, er du sikker på at bevare det originale udtryk. Vi ved nøjagtigt, hvilke materialer, værktøjer og teknikker, der er anvendt, hvorved vi kan arbejde så skånsomt som muligt og være tro mod produktet. Vi renoverer alle former for sten- og granitarbejder til stærke, konkurrencedygtige priser, heriblandt renovering af gravsten Nakskov.

Vinduesplader og bordplader

Skal du bygge nyt eller renovere et eksisterende badeværelse eller køkken? Vinduesplader og bordplader Nakskov er smukt udførte kvalitetsprodukter, som egner sig til alle bygninger. Vi tilbyder unikke løsninger, hvor du har rig mulighed for at sætte dit personlige præg ved at være med i udvælgelsesprocessen af sten samt planlægning af udhugning og tilskæring. Vinduesplader og bordplader Nakskov er en tidløs og stilfuld løsning, som du kan have glæde af resten af dit liv, og som vil få boligens samlede værdi til at stige. Glæd dig til en hygiejnisk, praktisk og elegant løsning med vinduesplader og bordplader Nakskov.

Uforpligtende tilbud

Har du spørgsmål til vores produkter og ydelser, eller har du særlige forespørgsler, som ikke er omtalt her på hjemmesiden, er du altid meget velkommen til at kontakte Stenhugger Maribo for personlig betjening. Alle vores medarbejdere er dygtige og erfarne fagfolk, som kan hjælpe dig med at udvælge netop den sten, som passer bedst til det arbejde, der skal udføres. Når materiale og form stemmer overens, opnås et helstøbt og harmonisk resultat, som udelukkende kan skabes af en professionel stenhugger. Kontakt os for et uforpligtende tilbud på gravsten Nakskov, granitarbejde Nakskov eller figurudhugning Nakskov. Vi glæder os til at høre fra dig.