Sakskøbing
54 70 47 64

Maribo
54 78 02 12

Nakskov
54 92 17 58

Sakskøbing Stenhuggeri

Åbningstider:
Mandag til fredag kl. 07.30 til 16.00
Lørdag kl. 09.30 til 12.00
Uden for åbningstid efter aftale

Sakskøbing - Michael

Michael

Sakskøbing - Palle

Palle

Din lokale stenhugger

Leder du efter en dygtig og omhyggelig stenhugger med mangeårig brancheerfaring og et højt serviceniveau? Hos Sakskøbing Stenhuggeri udføres alle former for sten- og granitarbejde med udgangspunkt i førsteklasses materialer og godt håndværk. Vores forretningsområder spænder vidt, fra udformning og renovering af gravsten, granitarbejde og figurhugning til udarbejdelse af smukke vinduesplader og bordplader til hjemmet. Sakskøbing gravsten og granitarbejde – professionelt håndværk til stærke priser. Ring i dag til Palle eller Michael på 54 70 47 64.

Sakskøbing
{rsform 3}

Vi tilbyder

Stenhugger Sakskøbing er din lokale fagmand. Vi udfører granitarbejde og renovering for både private og erhvervskunder og har et spændende sortiment af kvalitetssten fra ind- og udland. Lad dig inspirere i galleriet her på siden eller besøg vores butik og værksted, hvor du kan få en personlig snak med en af vores dygtige medarbejdere og se endnu flere eksempler på vores arbejde indenfor renovering af gravsten, granitarbejde og figurhugning Sakskøbing.

Et smukt minde

Bevar mindet om dem, der er gået bort med en af de smukke gravsten Sakskøbing. Vi hjælper dig med at finde den helt rigtige sten og udforme den efter dine ønsker og præferencer. I samarbejde udvælger vi eventuelle inskriptioner og dekorationer, påsatte bogstaver, figurer eller andre flotte detaljer, som matcher den pågældende gravsten. Med en flot og professionelt udført gravsten Sakskøbing kan I ære dem, der ikke er mere, bevare de gode minder og skabe et rart sted, hvor I kan søge hen for at sørge og erindre.

Renovering af gravsten

Er jeres gravsten blevet slidt eller mærket af tidens tand, skal der tilføjes et ekstra navn, eller ønsker I et nyt og mere tidssvarende udtryk? Renovering af gravsten Sakskøbing er en skånsom og respektfuld behandling af eksisterende sten, så de får nyt liv og fremstår lige så smukke, som da de blev lavet. Vi pudser bronzebogstaver op, renser inskriptioner, pudser skadede overflader og udfører andre justeringer i henhold til jeres ønsker. Renovering af gravsten Sakskøbing – nyt liv til gamle sten.

Granitarbejde

Granit er et både flot og slidstærkt materialer, som kan bruges til et væld af forskellige formål. Granitarbejde Sakskøbing indbefatter kvalitetsløsninger som granit trapper, vinduesplader, bordplader, facademure og meget, meget mere. Mangler du en dygtig stenhugger til udførelse af granitarbejde, så kontakt os for et uforpligtende tilbud på granitarbejde Sakskøbing.

Hør mere

Er du blevet nysgerrig efter at høre mere om gravsten, renovering eller figurhugning Sakskøbing? Send os en mail, ring til vores kundetelefon eller kom forbi vores hyggelige værksted i skønne Sakskøbing. Vi står gerne til rådighed med inspiration, professionel rådgivning og eksempler på vores arbejde, så du har de bedst mulige forudsætninger for at få en optimal løsning. Stenhugger Sakskøbing – høj kvalitet til gode priser.